10 de setembre de 2019
10.09.2019
Regió7

Cardona obre el termini per demanar ajuts per comprar el material escolar

Les sol·licituds es poden presentar fins al 4 d'octubre

09.09.2019 | 22:43
Cardona obre el termini per demanar ajuts per comprar el material escolar

L'Ajuntament de Cardona ha obert el període per fer les sol·licituds dels ajuts per adquirir material escolar, llibres de text, la quota de l'AMPA o les quotes de reutilització i del llibre escolar per al curs 2019-2020. Les sol·licituds amb la documentació exigida es podran presentar fins al 4 d'octubre al Registre de l'Àrea de Serveis Socials (plaça de la Fira, s/n; Edifici del Centre Cívic, planta -1), de les 8.30 h a 13.30 h, de dilluns a divendres.

Segons ha informat el consistori, la finalitat és donar compliment als objectius definits durant aquesta legislatura per tal de fomentar la igualtat en l'accés a l'educació en la franja d'educació obligatòria (de 6 a 16 anys) com a etapa clau per a l'assoliment de competències posteriors. L'ajut màxim és de 70 euros per alumne i curs i hi poden optar les famílies empadronades al municipi de Cardona amb fills que estiguin cursant de P3 a 4t d'ESO en qualsevol dels centres educatius del municipi.

Se'n podran beneficiar nens i nenes d'entre 3 i 16 anys, empadronats a Cardona, i matriculats en algun dels centres al municipi així com les unitats familiars en situació de risc social i/o econòmica. El termini per atorgar les subvencions serà de tres mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20