El municipi d'Artés acollirà el proper cap de setmana «Cuida't Artés», un cap de setmana dedicat a la salut i el benestar en família. La proposta, organitzada per la cooperativa de consum de productes ecològics Ecoartés amb la col·laboració de l'Ajuntament, inclou activitats, xerrades i tallers.

Les activitats, que tindran lloc en diferents espais del municipi, començaran dissabte al matí amb el mercat de l'estraperlo. També hi haurà sessions de tonificació muscular, shiatsu, txi-kung, ioga i un taller d'alimentació vegetariana en família. Al migdia, es farà un dinar popular al parc de Can Crusellas. A les 5 de la tarda, Natxo Tarrés parlarà de «País conscient» a l'Auditori de Música de Cal Sitges.

Diumenge, les activitats començaran amb una passejada meditativa pels voltants d'Artés i també es farà una sessió de ioga, una xerrada sobre cuina contemporània, un taller sobre els mites i les certeses al voltant del sucre i contes en família, entre d'altres. El Cuida't Artés acabarà amb una xerrada sobre física quàntica aplicada a la salut i un taller de gestió emocional dins i fora de les aules.

Les inscripcions per participar a les activitats d'aquest cap de setmana es poden fer per whatsapp al 639 531 768.