Súria va omplir les Pistes de l'Escorxador en la 7ena Festa Solidària, que va comptar amb la participació de diverses entitats i persones de la vila, i va tenir com a convidat especial el músic i activista social manresà Natxo Tarrés, que va elogiar les activitats del voluntariat surienc. La festa és organitzada per l'Associació de Voluntaris de Súria amb el suport de l'Ajuntament, l'empresa ICL i l'Obra Social La Caixa.

En la seva intervenció, Natxo Tarrés va remarcar la importància de «fer pinya» per intentar «transformar el món» amb el treball constant de xarxes i grups de persones compromeses amb els altres, i va encoratjar el voluntariat surienc a seguir treballant. Per la seva banda, la representant de l'Associació de Voluntaris, Carme Besa, va agrair la participació de les persones i entitats que fan possible portar a terme activitats en el camp de sa solidaritat, com Aliments Súria, Infants Súria i accions de suport a la gent gran. Finalment, va intervenir l'alcalde de Súria, Albert Coberó, que va agrair la tasca que fan les entitats i persones que formen part del voluntariat surienc.

La festa va comptar amb les actuacions de l'Agrupació Sardanista, Marialba Esquius i Xavier Peramiquel, la Societat Coral La Llanterna, la Coral Sòrissons i Drumedaris Band. També es van fer sortejos i la tercera edició del Barber Solidari a la plaça de Sant Joan , amb la col·laboració de barbers i barberes d'arreu de l'estat i la presència d'una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits. L'organització d'aquesta edició ha anat a càrrec de Perruqueria Carme i Barber Life, amb el suport de l'Ajuntament. Els beneficis seran per a la Fundació Althaia i Alzheimer Espanya.