Coincidint amb el 12 d'octubre Callús celebra aquest cap de setmana les Festes de Tardor amb un farcit programa d'actes. Una vintena de parades d'artesans, comerços i entitats del poble ompliran avui la carretera de Cardona i el municipi acollirà un gran nombre d'activitats lúdiques, que s'allargaran fins demà.

A banda de les parades de la fira, avui també hi haurà 250 puntaires i entre les activitats destaquen l'oportunitat de pujar en un globus aerostàtic, la trobada de cotxes clàssics, la cercavila gegantera i l'arrossada popular. A la tarda,hi haurà el festival Test, que inclourà la representació d'espectacles de petit format a l'Espai Godmar. Per a demà al matí s'ha programat un espectacle infantil i un maridatge de vins i caves amb formatge a la plaça de la Pau.

Ja al vespre, es recuperaran dos actes que es van haver de suspendre per la Festa Major de Callús, el mes de juny, a causa de l'onada de calor. Són el correfoc infantil, que es farà a les 7 de la tarda a la plaça Doctor Vers, i el castell de focs, que tindrà lloc a les 8, al pati de l'escola Joventut.