13 de octubre de 2019
13.10.2019
Regió7

Navàs homenatja les últimes carmelites del municipi

La comunitat educativa del col·legi Sant Josep es va abocar a l'acte

13.10.2019 | 00:11
La comunitat educativa va donar un obsequi a les germanes carmelites

La comunitat educativa de l'escola de Sant Josep i la parròquia de Navàs van voler acomiadar-se de la comunitat de les carmelites amb una missa especial, a la qual va assistir el bisbe de Solsona, Xavier Novell. Les protagonistes de l'homenatge eren les quatre dar-reres germanes de la comunitat religiosa que vivien al convent. A part, hi havia unes quaranta germanes carmelites que no es van voler perdre l'homenatge. Algunes de les religioses havien estat a Navàs.

El bisbe va destacar en la litúrgia que va tenir lloc ahir al matí a l'església de la Sagrada Família que «la petjada deixada per les germanes perdurarà en el poble». Un dels moments més emotius es va viure cap al final de la missa, que va durar gairebé dues hores, quan la comunitat educativa de l'escola de Sant Josep, el centre que van fundar poc després d'arribar a Navàs, va lliurar a les monges un obsequi. La representant del centre educatiu, Fina Vendrell, va destacar emocionada que les germanes han estat sempre presents per millorar la comunitat educativa des de la discreció.

El mossèn de la parròquia, Toni Quesada, va tenir paraules d'agraïment i també va destacar la participació de les monges en la vida del poble.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya