17 de octubre de 2019
17.10.2019
Regió7

Sant Fruitós i Ampans signen la cessió del terreny per a un centre educatiu

17.10.2019 | 00:16
Acte de signatura de l'acord entre l'Ajuntament i Ampans

L'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, i el director General d'Ampans, Toni Espinal, han formalitzat la signatura del contracte per a la construcció d'un centre per a joves amb discapacitat al municipi i la cessió d'ús dels equipaments públics de l'Escola de Música i el Teatre Casal Cultural.

Tal com va avançar Regió7 (vegeu edició del 18 de setembre), aquest acord, ara rubricat, estableix que el consistori cedeix, per un període de 90 anys, un terreny a l'avinguda Girona (al costat de l'escola Paidos, que actualment serveix d'aparcament) a la Fundació Ampans per tal que s'hi construeixi un edifici destinat a l'ensenyament i residència per a joves amb discapacitat intel·lectual i/o sensorial.

Ampans ja està treballant en el projecte arquitectònic per ubicar en aquest terreny de 8.000 m2 un servei d'acolliment per a joves en una primera fase i posteriorment una residència.

A banda de la construcció dels equipaments, la Fundació també s'encarregarà de realitzar la urbanització del tram de l'avinguda Girona, on hi ha el terreny i els seus accessos.

En la mateixa signatura també s'ha formalitzat la cessió d'ús a la Fundació del Teatre Casal Cultural i la concessió de domini públic de les aules de l'Escola de Música municipal per a un període de 20 anys. Aquest acord té per objectiu fomentar la integració laboral de persones amb discapacitat residents al poble o en àrees properes. La Fundació s'encarregarà de les tasques de neteja i consergeria dels 2 equipaments, i en el cas del teatre també s'encarregaran de l'arranjament i gestió del bar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya