La Fundació Alícia organitza, aquest dijous, la II Jornada Professional d'Alimentació per a un Envelliment Saludable a Món Sant Benet. Es tracta d'una jornada de ponències i taules rodones que reflexionen i debaten sobre els reptes i les oportunitats que planteja una societat envellida. Entre les quals, les possibilitats de negoci que planteja la Silver Economy, l'economia platejada, concepte que al·ludeix als cabells grisos de la gent gran.

El francès Pierre Picouet, de l'Escola Superior d'Agricultura d'Angers, serà un dels ponents a la jornada, que exposarà com el procés d'envellir afecta tots els mercats i indústries, des de l'alimentària fins a les comunicacions, l'oci, la robòtica i la salut, entre d'altres. Una tendència que genera nous reptes i escletxes de negoci.

A banda de la intervenció de Picouet, les II Jornades d'Alimentació per a un envelliment saludable, que tindran lloc dijous a partir de les 9 del matí a Món Sant Benet, donaran veu a experts de diferents sectors que abordaran temes com els hàbits i tendències de consum de la gent gran, la innovació actual en productes sèniors i la necessitat de crear entorns més amigables per a aquest col·lectiu.