L'Ajuntament d'Artés ja ha convocat les assemblees temàtiques dels pressupostos participatius per tal de fer propostes per als comptes municipals del 2020. Entre el 25 d'octubre i el 8 de novembre es faran les sis reunions dividides per temàtiques. Com a novetat, durant les assemblees hi haurà servei de monitoratge per infants de 5 a 12 anys per tal de poder fer més fàcil la conciliació familiar.

La primera assemblea, dedicada a joventut, es farà aquest divendres, 25 d'octubre, a les 7 de la tarda al Kanal. El dia 28 es tractaran els temes de benestar, serveis socials i feminismes, el 30 es parlarà de cultura i entitats i el 4 de novembre d'educació, civisme i esports. Totes tres sessions es faran a la sala d'actes de Cal Sitges a les 7 de la tarda. Al mateix lloc, però a 2/4 de 9 del vespre, el dia 6 de novembre es tractarà del desenvolupament econòmic local i el dia 8, a les 7, de medi ambient, mobilitat, urbanisme i habitatge.

Enguany, les persones que tenen una idea però no poden assistir a les assembles poden enviar-la per missatge privat a les diferents xarxes socials de l'Ajuntament o al web dels pressupostos.