Sant Feliu Sasserra celebra avui la Fes-ta Bruixa, que servirà d'aperitiu a la Fira de les Bruixes, que demà arriba a la vintena edició convertida en un referent de la festa de Tots Sants. Un any més el municipi bagenc reviurà la persecució de la bruixeria entre els segles XVI i XVII amb accions teatrals durant tota la jornada i parades d'esoterisme i artesania.

Aquesta nit, a 2/4 d'11, es donarà el tret de sortida a l'espectacle Compartim, que combina diferents arts escèniques, amb la participació de Quim Moya ( live painting), Ravid Goldschmidt (hang), Víctor Lazauze (didgeridoo), Dabú (espai sonor), Laia Picas (teles) Cia Planeta Trampolí (llit elàstic) i artistes locals. Més tard, a les 12 de la nit, hi haurà concert amb Sixtus i Dj Rutxo.

Demà, la plaça de l'Església serà escenari central de les actuacions, però enguany com a novetat prendran protagonisme el parc dels Castanyers, on s'explicaran i s'escenificaran llegendes de bruixes, i el carrer Balmes, on es faran representacions de titelles. A més, la màgia i la bruixeria envairan cada racó del poble amb tarotistes i productes relacionats amb l'esoterisme.