El Partit dels Socialistes de Catalunya i les seves Joventuts van celebrar ahir, dimarts, el seu acte de campanya per a les eleccions del proper 10 de Novembre. Envoltats d'una setantena de persones, la sala de cultura ha acollit una taula rodona amb els alcaldes del Pont i de Súria, Enric Campàs, Albert Coberó i la Senadora i candidata Elia Tortolero, que alhora és regidora a Sant Joan de Vilatorrada.

Presentat pel primer secretari de les JSC a les Comarques Centrals, Àngel Sáez, els socialistes es presenten com l'únic partit capaç de defensar el diàleg a Catalunya i garantir un govern de progrés després del 10-N.

Tortolero, Campàs i Coberó han parlat de Municipalisme, de la situació a Catalunya i de la importància d'aquestes eleccions.

L'acte ha acabat amb la intervenció del Primer Secretari del PSC al Bages, Berguedà i Solsonès, Cristòfol Gimeno (alcalde de Castellgalí) augurant uns bons resultats pels socialistes i un futur d'èxits pel socialisme a la catalunya central de la mà dels joves alcaldes i regidors socialistes.