Un castell de focs d'artifici i una recreació històrica van protagonitzar diumenge la cloenda de la divuitena Fira Medieval d'Oficis de Súria, que es va celebrar el cap de setmana al Poble Vell amb la presència de milers de visitants. El nucli antic es va omplir un any més d'artesans, músics, dansaires, tallers, espectacles de carrer, exposicions i altres activitats.

Dues de les novetats destacades d'aquesta edició han estat la incorporació del nou espai firal de la Passarel·la del Castell i l'increment del nombre d'actuacions a les places i carrers del Poble Vell i a les tavernes medievals. La fira ha mostrat de nou el seu atractiu i un alt grau de fidelització, amb un públic majoritàriament familiar i jove, procedent de Súria i de diferents comarques catalanes.

Un altre factor destacat ha tornat a ser la gran participació de persones i entitats de la vila, i la fira ha tornat a tenir el suport del comerç surienc, a través de la Unió de Botiguers-Súria Punt Comercial, i de diferents restaurants de la vila. Enguany han estat habilitades més zones d'estacionament de vehicles i un pàrquing de caravanes.