L'Ajuntament de Navarcles preveu remodelar aquest any el carrer de Fortià Solà, que és el que puja cap a la plaça de la Vila on hi ha la casa consistorial, per millorar la mobilitat en aquesta zona del nucli urbà. La intenció és fer la mateixa intervenció que es va dur a terme la legislatura passada al carrer que hi ha en paral·lel, el de Mossèn Sebastià Toscas. Les dues vies són a banda i banda del parc Marcel·lí Monrós.

Els treballs de millora preveuen fer una vorera de dos metres i canviar els estacionaments en bateria que hi ha actualment per aparcaments en línia, de manera que que la via guanyarà amplitud. La regidora d'Urbanisme, Laura Castells, assegura que amb els canvis «es perdran alguns aparcaments però guanyarem en mobilitat, sobretot per als vianants».

El carrer de Fortià Solà té una vorera en una banda i a l'altra els vehicles estacionats envaeixen l'estret pas que hi ha tocar del parc, la qual cosa dificulta la circulació a peu. El cost dels treballs ronda els 80.000 euros i els finançarà la Diputació de Barcelona.