El camí de la Sèquia, en el seu pas per Sallent, serà aquest diumenge l'escenari d'una trobada d'aficionats a Instagram, la famosa xarxa social per compartir imatges i vídeos. La matinal, que té inscrites més d'un centenar de persones d'arreu de Catalunya, ha estat promoguda per la instagramer sallentina Mari Calvo i té el suport d'entitats, empreses i institucions del territori.

Els participants a la trobada podran fer un recorregut d'uns 7 quilòmetres pel camí natural de la Sèquia, on podran gaudir dels canvis de colors del paisatge i conèixer aquesta obra medieval, la seva història i el seu present, per mitjà del guia de natura Esteve Padullés. La matinal de natura i fotografia començarà a 3/4 de 10 del matí. A mig camí es farà un tast de productes locals, i la jornada acabarà a la plaça de Santa Maria cap a les dues del migdia.

La trobada d'Instagram del camí de la Sèquia de Sallent, que és gratuïta, té la col·laboració de l'Ajuntament de Sallent, el Parc de la Sèquia, la DO Pla de Bages, Sallent Comercial, Sallent Turisme, els Amics de les Enramades, l'entitat excursionista FAES, CMP i Aneto.