El Consell de l'Àliga de Cardona ha obert dues convocatòries: la primera per ser nou ballador (aliguers) i la segona per ser nou conseller de la vila dins el Consell de l'Àliga. Pel que fa a la convocatòria de balladors, s'obren tres places i la selecció dels candidats es farà en funció de criteris d'aptitud física i artística, segons marca el protocol dels Aliguers de Cardona. L'elecció final serà valorada pels Aliguers de Cardona i ratificada pel Consell de l'Àliga.

Pel que fa als consellers de la vila, hi ha tres vacants que cal cobrir. Es tracta de les vocalies que des de la creació del consell i fins ara havien estat ocupades per Cristina Morera, Joan Company i Damià Forester. L'elecció es farà seguint els criteris que marca el Protocol de l'Àliga de Cardona. Així, serà el mateix Consell de l'Àliga el que valorarà la vàlua i trajectòria cultural dels candidats.

Les inscripcions per ser membre del consell es poden formalitzar fins al pròxim 2 de desembre i per ser ballador es podran fer fins al 16 de desembre. S'hi poden inscriure totes les persones majors d'edat empadronades a Cardona.