Un any més i ja en van 7, la renovació de l'estrella Michelin és una injecció d'alegria a la cuina del restaurant L'Ó situat a Món Sant Benet, al Món Sant BenetBages. L'equip del restaurant entén aquest reconeixement com un premi a la constància i a la feina ben feta, i reconeix que és, sense dubte, una empenta per seguir treballant per l'excel·lència.

El restaurant gastronòmic L'Ó, situat a Món Sant Benet, va obtenir l'any 2013 la seva primera estrella, després que el xef Jordi Llobet agafés les regnes del projecte. Així, el restaurant es va convertir, fins a data d'avui, en l'únic restaurant del Bages amb aquest guardó. Un reconeixement a una feina ben feta que ha anat revalidant-se any darrera any.

La cuina de L'Ó es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l'accent en tècniques d'avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l'abast del públic. Ambiciosa però connectada amb la gent.

L'entorn del monestir de Sant Benet té una forta influència en el projecte que s'abasteix, en part, dels productes d'agricultura ecològica i de proximitat dels horts de Món Sant Benet, gestionats pel projecte cooperatiu Mans de la Fundació Catalunya La Pedrera.

El restaurant ofereix dos menús degustació: El Menú de l'Abad, inspirat en el monestir i el Gran Montserrat, un menú amb una proposta excepcional i cuidada de 13 plats de temporada. A banda d'aquestes dues propostes, des d'aquest any, el restaurant l'Ó ofereix els dijous i els divendres un menú migdia del xef, més assequible, que esdevé porta d'entrada al món gastronòmic per a tot aquell que ho desitgin.

L'aposta per una carta de vins de qualitat i la feina en promoció del vi català han fet valedor a L'Ó de premis i reconeixements i cita obligada en les rutes d'enoturisme de la zona.

La creativitat, el coneixement i la qualitat al servei de la cuina són els ingredients bàsics de la proposta del restaurant que té en el seu equip humà la seva principal riquesa.