El grup municipal d'ERC a Sant Fruitós de Bages, que comparteix oposició amb JxSF i el PSC, denuncia l'incompliment per part del govern en minoria de Gent fent Poble (GfP) del compromís adquirit d'informar i consensuar amb els grups de l'oposició els projectes amb un pressupost d'excecució superior a 250.000 euros.

ERC retreu a GfP que, segons diuen, hagi tirat pel dret amb el projecte «Zona esportiva a la zona verda del polígon industrial Riu d'Or. Construcció del nou skatepark», que la junta de govern va aprovar inicialment el 21 d'octubre passat, i que té un pressupost d'execució de contracte de 573.499,77 euros (IVA inclòs). Una aprovació posterior al 3 d'octubre, que és quan es va prendre l'acord que ERC diu que GfP ara no es compleix, i que va fer possible desencallar l'aprovació del cartipàs.

ERC diu que mai es va parlar d'antiguitat dels projectes, i en aquest sentit entén que aquest ja s'hauria d'haver consensuat. «Confiem que aquesta vulneració dels acords no es torni a repetir», alhora que insta GfP «a rectificar d'ara en endavant».