06 de desembre de 2019
06.12.2019
Regió7

La Diputació lliura prop de 46.000 documents històrics digitalitzats a Súria

Inclou actes del ple, padrons i documentació sobre l'activitat del consistori d'entre finals del segle XIX i començament del XX.

06.12.2019 | 17:29
Rumbo, a l'equerra, lliura el disc dur amb la documentació a l'alcalde, Albert Coberó

La Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Súria prop de 46.000 documents digitalitzats per facilitar-ne la consulta i poder preservar millor els originals en paper. És documentació diversa que prové d'entre finals del segle XIX i començament del XX.

Entre el material digitalitzat que s'ha lliurat hi ha actes del ple municipal, padrons, i nombrosa documentació sobre l'activitat del consistori, i el fet que s'hagi digitalitzat permetrà la seva consulta a través d'Internet en el cas que la seva publicació s'adeqüi a la legislació vigent sobre protecció de dades.

El lliurament de la documentació va anar a càrrec de l'arxiver de la Diputació Albert Rumbo, i es va fer a l'Ajuntament de Súria amb presència de l'alcalde, Albert Coberó, el regidor de Cultura i Via Púbica, Miquel Soliva, i del tècnic de Cultura de l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya