L'alcalde de Fonollosa i vicepresident del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez, ha estat escollit per renovar com a president del Fòrum de Joves Electes de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), que ja presidia des del 2018, quan va agafar el relleu de l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

L'assemblea del Fòrum, que va tenir una cinquantena de joves electes, va escollir Hernàndez per unanimitat. En el seu nomenament, l'alcalde de Fonollosa va destacar la voluntat de «tendir a representar el màxim d'electes joves del país [es calcula que n'hi ha uns 700], canalitzar la seva veu i incidir a nivell de polítiques, ja sigui de joventut, habitatge o territori, que són els tres objectius que ens proposem».

Més enllà d'això, va dir que un dels reptes és «consolidar des de l'ACM una trobada anual de joves electes de Catalunya per compartir propostes, formar-nos i consolidar les polítiques que fem la gent jove». També es vol treballar d'una manera activa en l'elaboració del nou Pla Nacional de Joventut 2020 que fa el govern de la Generalitat.