En els darrers mesos, una desena d'establiments han aixecat la persiana a Sant Fruitós de Bages ampliant d'aquesta manera l'oferta comercial al municipi. A més, l'Ajuntament ha informat que està tramitant altres llicències, fet que denota un cert repunt de l'activitat econòmica al municipi.

Pel què fa a l'àmbit de la restauració han reobert el bar Piscolabis (avinguda Doctor Fleming), el bar La Resistència (carrer Ensija 44), el Frankfurt Úrsula (prolongació Padró,1) i La cafetera de casa (carrer German Duran 43). En l'àmbit dels serveis d'estètica i perruqueria, el carrer Lluís Castells compta amb la nova perruqueria Olga i el carrer Arquitecte Gaudí, 43 amb el Centre d'estètica i pigmentació.

La demanda creixent d'activitat física ha portat al municipi la reobertura del centre Elena Vers, al carrer German Duran 8 i un gimnàs al carrer Barcelona 58. Al número 31 del Joan Maragall, hi trobem el nou espai lúdic i d'esbarjo Estem de festa i al carrer Àngel Guimerà 26, Social Lovers ha obert un establiment de venda d'aparells tecnològics. La peixateria La Mar de Bo també ha canviat la seva ubicació per situar-se a la carretera de Vic, 46. Finalment, a Sant Fruitós de Bages ha obert la quarta farmàcia al municipi, la farmàcia Canal, ubicada al carrer Joan XXIII número 20.