En els darrers mesos, una desena d'establiments han aixecat la persiana a Sant Fruitós de Bages i han ampliat d'aquesta manera l'oferta comercial al municipi. A més, l'Ajuntament ha informat que està tramitant altres llicències, fet que denota un cert repunt de l'activitat econòmica al municipi.

Pel que fa a la restauració, han reobert el bar Piscolabis (avinguda Doctor Fleming), el bar La Resistència (carrer Ensija, 44), el frankfurt Úrsula (prolongació Padró, 1) i La cafetera de casa (carrer Germán Durán, 43). En l'àmbit dels serveis d'estètica i perruqueria, al carrer Lluís Castells hi ha la nova perruqueria Olga, i al carrer Arquitecte Gaudí, 43, el Centre d'estètica i pigmentació.

La demanda creixent d'activitat física ha portat al municipi la reobertura del centre Elena Vers, al carrer Germán Durán, 8, i un gimnàs al carrer Barcelona, 58. Al número 31 del Joan Maragall hi ha el nou espai lúdic i d'esbarjo Estem de festa, i al carrer Àngel Guimerà, 26, Social Lovers ha obert un establiment de venda d'aparells tecnològics. La peixateria La Mar de Bo també ha canviat de lloc per situar-se a la carretera de Vic, 46. Finalment, ha obert la quarta farmàcia al municipi, Canal, ubicada al carrer Joan XXIII, 20.