Un veí de Mollerussa va comprar les 36 sèries del tercer premi de la rifa de Nadal, el 00750, que van tocar al municipi. L'afortunat les va comprar a l'Estanc Saló. Ahir no se sabia a qui havien anat a parar els 18 milions d'euros de premi. Amb tot, se sap que té uns seixanta anys, és veí de la capital del Pla d'Urgell i client habitual d'aquest estanc, segons va explicar el seu propietari, Josep Saló. El premi ha agafat per sorpresa el mateix propietari, el qual es va assabentar de la notícia mentre collia bolets a Prades. «Estic molt content i desitjo que l'afortunat i la seva família ho gaudeixin», va explicar.

El propietari de l'estanc va explicar que l'afortunat va adquirir 36 sèries. «Va comprar tot el que la màquina ens va deixar fer», va dir Saló, que va afegir que «si hagués pogut, n'hauria comprat més». El premiat no va anar a celebrar el premi i el propietari tampoc no en va desvelar la identitat. Segons va explicar Saló, l'afortunat potser hauria repartit els dècims amb la família. «No sé si són molts o pocs, però suposo que passaran unes bones festes».

El premi va agafar de sorpresa el mateix propietari de l'estanc, que va arribar a l'establiment quan feia una hora i mitja que havia sortit el premi. «Estic molt content, sempre va bé una mica de publicitat per al negoci», va dir.

Tercer premi repartit

El tercer premi de la loteria de Nadal també va caure a Ripoll, amb 33 sèries i un dècim. A més, també s'ha distribuït una sèrie i un dècim a Barcelona; 5 dècims a Esparreguera; 2 a Torelló; 1 a Arenys de Mar i 1 a Terrassa. També s'ha venut a Sort dues sèries del tercer premi.