La segona edició del Pessebre Vivent de Món Sant Benet ha arrencat aquest cap de setmana amb bones expectatives. Centenars de persones ja han passat pel complex de Sant Fruitós per gaudir de l'únic pessebre de Catalu-nya que té lloc en un monestir. La pluja va respectar les representacions i les novetats d'enguany, amb noves escenes i nous personatges, van tenir una bona acceptació entre el públic, endinsat de ple en l'època medieval.

Els participants en les vuit primeres sessions del muntatge nadalenc van poder recórrer diferents estances del monestir, datat del segle X, amb multitud d'escenes de l'edat mitjana que van des de la vida monacal, que tenia lloc dins els murs de l'abadia, o la vida quotidiana de l'època, fins a recreacions tradicionals de les festes nadalenques com l'anunciació, el naixement o els tres Reis d'Orient.

En aquesta ocasió, i com a novetat, el muntatge, en què participen un centenar d'actors, va incorporar personatges que vivien al marge de la vida religiosa, com les bruixes i els vagabunds. També inclou un espectacle de falconeria a l'escena de cavalleria, ubicada als Jardins de Montserrat.

Bon ritme de venda d'entrades

El pessebre vivent es pot veure encara el dia de Sant Esteve i el 28 i el 29 de desembre, amb 4 sessions diàries a partir de les 6 de la tarda. Les entrades, que es poden comprar online i a taquilla, s'estan venent a bon ritme.