30 de desembre de 2019
30.12.2019

L'Ajuntament de Súria i ICL estudien com afrontar la problemàtica del transport de mineral a la calçada

Ja s'han fet proves de neteja amb vehicles especialitzats, i ara s'analitzaran altres accions

30.12.2019 | 18:41
Nova planta de sal de Súria

L'Ajuntament de Súria i l'empresa ICL han acordat col·laborar activament per mirar de resoldre d'una forma definitiva els problemes que genera a la calçada d'algunes vies urbanes el pas de camions que transporten minerals entre Cabanasses, la planta de tractament i la sortida de la vila cap a Manresa.

Aquesta ha estat una de les principals qüestions tractades en la darrera reunió entre ajuntament i empresa, i en què ICL va expressar el seu total compromís per posar en marxa noves mesures que permetin afrontar aquesta problemàtica.

De moment, s'ha fet una prova de neteja amb vehicles especialitzats, amb el suport de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener, i una altra prova amb maquinària específica de l'empresa Exland. Més enllà de la qüestió de la neteja viària, també es concretaran noves mesures per a una resolució definitiva del problema, i mentrestant l'Ajuntament comunicarà a ICL qualsevol incidència que requereixi d'alguna actuació urgent.

En la trobada també es van tractar altres temes, com el desenvolupament del projecte d'urbanització del Rieral del Tordell o les obres de millora que s'estan fent al Casal de Joves, un espai propietat de l'empresa minera i que està cedit a l'Ajuntament.

Totes dues parts es van emplaçar a futures trobades de forma periòdica per fer un seguiment de temes d'interès comú que afectin l'activitat minera i el seu impacte sobre la vila.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya