L'Ajuntament de Súria iniciarà el dimarts 14 de gener una nova edició dels programes de manteniment i salut per a la gent gran per a aquest curs 2019-2020. Aquesta nova edició se centrarà en les sessions d'exercicis «Anem a moure'ns», adreçades a persones a partir de 60 anys.

L'organització d'aquesta iniciativa, que és de caràcter gratuït, és a càrrec de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les sessions «Anem a moure'ns» consisteixen en exercicis per reforçar les capacitats físiques, de coordinació i comunicacionals de la gent gran de la vila. Les sessions tindran lloc cada dimarts i dijous, de 2/4 de 4 a les 5 de la tarda, des del 14 de gener fins al 18 de juny del 2020, al local habitual del car-rer Tarragona, número 15 (edifici de l'antic centre de salut).

Poden participar al programa persones a partir de 60 anys i residents a Súria, que es puguin desplaçar individualment per fer les activitats, sense dificultats greus de capacitat cognitiva i amb bona predisposició a participar en activitats de grup. El grup de participants serà format per un màxim de vint persones. Les persones interessades poden presentar la butlleta d'inscripció a l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.