El segon premi de la rifa de Reis va deixar 150.000 euros a Artés. Així ho han confirmat aquest dimarts a la tarda fonts de l’estanc situat al número 32 del carrer Barquera, on es va repartir la sort, després que han pogut comprovar els resultats amb la informació oficial per part de Loteries de l’estat.

Finalment, doncs, van ser dos els dècims venuts del número 21816 (dotat amb 75.000 euros per butlleta), quan inicialment s’havia especulat que en podria haver estat només un. I és que en aquest establiment la loteria es ven per terminal, i això fa molt difícil controlar quina quantitat exacta s’ha venut de cada número.

Tanmateix, fins aquest dimarts a mitja tarda encara ningú no ha reclamat el premi a l’estanc, i es manté la incògnita sobre la identitat de l’afortunat o de si es tracta de més d’una persona. També continua en l’anonimat el guanyador dels 97.348 euros d’una Bonoloto, dissabte passat, en aquest mateix estancTambé continua en l’anonimat el guanyador dels 97.348 euros d’una Bonoloto, dissabte passat, . En canvi, l’encertant d’una Primitiva, també dissabte, si que ha passat a cobrar els 2.500 euros de premi. «És un client habitual», asseguraven a l’estanc.