El segon premi de la rifa de Reis va deixar dilluns 150.000 euros a Artés. Així ho van confirmar ahir fonts de l'estanc situat al número 32 del carrer Barquera, on es va repartir la sort, després que van poder comprovar els resultats amb la informació oficial per part de Loteries de l'Estat.

Finalment, doncs, van ser dos els dècims venuts del número 21816 (dotat amb 75.000 euros per butlleta), quan inicialment s'havia especulat que en podria haver estat només un. I és que en aquest establiment la loteria es ven per terminal, i això fa molt difícil controlar quina quantitat exacta s'ha venut de cada número.

Tanmateix, ahir a mitja tarda encara ningú no havia reclamat el premi a l'estanc, i es mantenia la incògnita sobre la identitat de l'afortunat o de si es tracta de més d'una persona. També continuava en l'anonimat el guanyador dels 97.000 euros d'una Bonoloto dissabte passat en aquest mateix estanc. En canvi, l'encertant d'una Primitiva, també dissabte, sí que havia passat ahir a cobrar els 2.500 euros de premi. «És un client habitual», asseguraven a l'estanc.