Les obres de remodelació que s’estan fent del camp de futbol de Sant Fruitós han completat l’edifici del nou bar, que ja ha entrat en funcionament. L’alcalde, Joan Carles Batanés, i el regidor Xavier Racero hi han fet una visita acompanyats per un tècnic municipal, i els tècnics de la constructora i de la direcció de l’obra.

El nou bar s’ha construït a la zona on fins ara hi havia un pícnic a tocar del camp de futbol, i això permetrà que ara es pugui accedir al bar sense necessitat d’haver d’entrar al recinte esportiu. A més, el nou emplaçament millora la perspectiva del camp de futbol gran i del camp de futbol 7, i també guanya en confort, al ser una instal·lació nova i actualitzada.

Les intervencions al camp de futbol consten de cinc fases. Aquest mateix mes de gener s’iniciarà la reforma de l’edifici de les oficines, i properament també s’adequarà la zona exterior del bar amb un espai de jocs infantils de temàtica futbolística. L’actuació també inclou millores a l’entrada al recinte esportiu, la urbanització dels camins d’accés i la reforma de la posta esportiva.