L'eminent ginecòleg Josep Maria Carrera presentarà aquest divendres a la biblioteca del seu poble natal, Navarcles, el seu darrer llibre: «Medicina deshumanitzada».

Una obra molt crítica amb algunes pràctiques mèdiques. En la presentació, Carrera estarà acompanyat de l'alcalde navarclí, Josep Maria Feliu; de l'exalcaldessa i amiga personal Maria Carme Alòs; i d'Anna Centellas, metgessa del CAP de Navarcles. L'acte tindrà lloc a la biblioteca navarclina a les 7 de la tarda.

El 2017, Josep Maria Carrera ja va presentar al poble natal la seva biografia, acte en el qual ja va deixar anar el seu esperit crític, dirigit a una medicina que, deia, es basa més en els recursos tecnològics que en el tracte amb el pacient. Carrera exerceix com a ginecòleg des dels anys 60, i és, entre altres distincions, doctor Honoris Causa per les universitats de Coimbra (Portugal), Buenos Aires (Argentina) i Uruguai, fundador i president de l'ONG Matres Mundi, membre d'honor de 23 societats nacionals i internacionals i Fill Predilecte de Navarcles.