Sant Vicenç de Castellet està inmersa en plena celebració de la seva Festa Major d'Hivern, que ha començat aquest dimecres, diada del seu patró, amb els actes més tradicionals, l'ofici solemne en honor a Sant Vicenç, el pregó institucional a càrrec de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana, que enguany celebra 70 anysm sardanes i cinema familiar.

Aquest dijous es presenta el col·leccionable L'Abans de Sant Vicenç de Castellet. Recull Gràfic, una iniciativa per fomentar la recuperació de la memòria històrica del municipi a partir dels fascicles que es podran adquirir setmanalment en diferents establiments.

El municipi estrenarà divendres, en primícia, el muntatge Un encuentro sobrenatural, dirigit pel santvicentí Joaquim Bundó i interpretat per l'actor Roger Pera, abans d'iniciar temporada a Barcelona.

El programa també inclou la representació, dissabte i diumenge, del muntatge Això no és vida del grup Cul-i-Seu al Teatre Societat Coral l'Estrella.

El sopar ball amb l'Orquestra Girasol de dissabte a la nit és un altre dels actes destacats del programa. I dissabte a la tarda (a partir de les 6 a la plaça de l'Onze de Setembre) es podrà veure i viure el correfoc infantil La llegenda de Castellet. Inclourà la narració i les músiques de la llegenda, i el bestiari format per la serp de dos caps, el drac Petardot, els ocellots, els gegantons Nen i Nena i els gegants diables Malparit i la Figaflor, que en seran els protagonistes.