Sallent haurà de tallar el subministrament d'aigua a tota la població a causa d'un avaria que s'ha detectat poc després de les dues del migdia a la bomba que serveix i subministra l'aigua a tot el municipi. Segons les primeres investigacions, la causa primera ha estat el fet que ha entrat aigua a la caseta on hi ha la bomba, que s'hauria trencat per la pressió de l'aigua. L'empresa de subministrament, Sorea, i l'Ajuntament de Sallent estan treballant sobre el terreny per resoldre la incidència.

Segons han informat des del consistori, per ara, no es pot accedir directament a la caseta on s'ubica la canonada de l'aigua ja que es troba inundada i s'ha produït un curtcircuit, però els tècnics estan treballant per buscar una alternativa.

Per aquest motiu, l'Ajuntament avisa la població és que en les properes hores es procedirà al tall del subministrament de l'aigua fins a la resolució de l'avaria. El consistori manté converses amb el Consell Comarcal del Bages per tal de buscar alternatives i solucions al tall d'aigua i es demana «prudència a tota la població i que no es gasti aigua si no és per estricta necessitat».