La Festa de l'Arròs 2020, que se celebrarà el diumenge 23 de febrer, es podrà viure des de tots els seus vessants amb la compra d'un paquet turístic que ha elaborat l'Ajuntament per tal que les persones arribades de fora del municipi puguin conèixer tots els detalls de la festa i descobrir l'oferta turística de què disposa Sant Fruitós de Bages.

En concret s'han elaborat dos paquets turístics, un només per al diumenge 23 de febrer i un altre per a tot el cap de setmana, que inclou arribar el dissabte 22, passar la nit a Sant Fruitós de Bages i viure la Festa de l'Arròs el dia 23.

Ambdós paquets inclouen gaudir de l'esmorzar de botifarra a la brasa, visitar les pintures rupestres, entrar a l'espai on es cuina l'arròs, fer un vermut al trenet turístic i dinar un plat d'arròs al Bosquet. L'opció de dos dies inclou, a més a més, participar en la jornada del +Kvi de dissabte a la nit i allotjar-se a l'hotel del monestir de Sant Benet de Bages.

Els preus d'aquest paquet d'experiències són de 25 euros per a dues persones un dia al municipi i de 150 euros per a dues persones l'opció de cap de setmana.