L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha organitzat per a aquest dissabte, 15 de febrer, una acció de neteja de la llera del Llobregat.

El consistori fa una crida a la participació per ajudar a aconseguir que l'entorn del riu torni a ser el que era al seu pas pel municipi, ja que el que es durà a terme és una retirada de l'elevada retot quantitat de residus i materials que hi va arrossegar i dipositar la llevantada Glòria, sobretot arrel de la important crescuda del cabal que es va produir entre el 22 i el 24 de gener, en què l'aigua va abastar molt espai.

L'acció de neteja es durà a terme entre les 10 del matí i la 1 del migdia. El punt de trobada serà a la plaça de la Generalitat. Cal dur calçat tancat i es recomanen guants gruixuts. A qui no en tingui els en facilitarà l'organització. Cal inscripció prèvia a l'OAC o bé a través del correu electrònic svc.mediambient@svc.cat.

Aprofitant l'activitat, es divulgarà el bosc de ribera, les espècies, l'hàbitat i les seves funcions ecològiques i hidrològiques.