L'Ajuntament ha obert la convocatòria de la segona edició dels Guardons Pobles de Fonollosa, uns premis que tenen per objectiu reconèixer i homenatjar persones, entitats o col·lectius de Canet de Fals, Fals, Camps i Fonollosa que desenvolupen o han desenvolupat la seva activitat en qualsevol dels àmbits d'actuació: cultural, associacionisme, esportiu, social, econòmic, pedagògic, acadèmic, cívic, juvenil... Les candidatures per optar a aquests reconeixements públics es poden presentar fins al 28 de febrer.

Amb aquests guardons es vol reconèixer i homenatjar persones, entitats o col·lectius dels pobles, o que hi estan vinculats, que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet del municipi de Fonollosa en els seus àmbits. En especial, es vol premiar «l'esforç, la superació, la tenacitat i el treball en favor del ter-ritori i la comunitat», segons destaquen fonts municipals.

El consistori subratlla que és també objectiu dels guardons el reconeixement de trajectòries destacades en la vida dels diferents nuclis i «destacar, promoure, afavorir i fomentar» noves iniciatives individuals o col·lectives que «contribueixin de manera notable i continuada a la millora en la promoció, divulgació i dinamització del municipi».