27 de febrer de 2020
27.02.2020

Les hores de formació dels professionals de l'ICS Catalunya Central creixen el 33%

S'han format en diferents habilitats i tècniques durant un total de 2.518 hores

27.02.2020 | 09:51
Una de les sessions de formació

L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha reforçat la formació dels seus professionals. Ho posa de manifest, segons dades aportades, que l'any 2019 s'han programat 275 activitats formatives que han suposat un total de 2.518 hores de formació, un 33% més que
l'any anterior.

L'augment d'hores de formació, segons fonts de l'ICS, respon en part a l'oferta de cursos de més durada per respondre la demanda dels mateixos professionals. Aquesta formació, afirmen, "permet introduir noves metodologies docents (com la simulació) i assolir els continguts de cada activitat mitjançant una participació més activa dels alumnes".

El nombre de professionals que han participat en les activitats formatives durant el 2019 s'ha mantingut semblant al de l'any anterior i cal destacar que pràcticament tots els professionals de l'ICS Catalunya Central han assistit, com a mínim, a una activitat formativa durant l'any.

L'oferta ha estat, segons les mateixes fonst, "molt variada, des de la formació en metodologia de treball en salut comunitària, fins a formació en recerca o comunicació". També s'ha fet una aposta
per la formació virtual i semipresencial. Un total de 49 activitats s'han realitzat en aquestes modalitats, la qual cosa representa una de cada cinc activitats del total que s'ha fet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya