28 de febrer de 2020
28.02.2020

Les hores de formació dels professionals de l'ICS augmenten el 33% el 2019

27.02.2020 | 19:21

L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha reforçat la formació dels seus professionals. Ho posa de manifest, segons dades aportades, que l'any 2019 s'han programat 275 activitats formatives que han suposat un total de 2.518 hores de formació, un 33% més que l'any anterior.

L'augment d'hores de formació, segons fonts de l'ICS, respon en part a l'oferta de cursos de més durada per respondre la demanda dels mateixos professionals. Aquesta formació, afirmen, «permet introduir noves metodologies docents (com la simulació) i assolir els continguts de cada activitat mitjançant una participació més activa dels alumnes».

El nombre de professionals que han participat en les activitats formatives durant el 2019 s'ha mantingut semblant al de l'any anterior i en destaquen que pràcticament tots els professionals han assistit, com a mínim, a una activitat formativa durant l'any.

L'oferta ha estat, segons les mateixes fonts, «molt variada, des de la formació en metodologia de treball en salut comunitària, fins a formació en recerca o comunicació». També s'ha fet una aposta per la formació virtual i semipresencial. Un total de 49 activitats s'han realitzat en aquestes modalitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya