La Generalitat ha posat en marxa aquest mes de març diferents millores al servei de transport públic del Moianès. De dilluns a divendres feiners s'incrementa l'oferta entre l'Estany, Moià i Barcelona a primera hora.

L'expedició que sortia des de Moià a 2/4 de 7 surt ara des de l'Estany a les 6 i 12 minuts i fa connexió amb el servei Sentmenat-UAB a Palau-Solità i Plegamans, cosa que permetrà l'arribada a la zona universitària a 2/4 de 9 del matí. Així mateix aquesta millora permet connectar a primera hora del dia amb Manresa i Vic. També s'afegeix una nova expedició al vespre des de Moià cap a Barcelona, a 2/4 de 9.

Així mateix s'afegeixen dues noves expedicions, una de tornada a la tarda des de Moià cap a l'Estany i Santa Maria d'Oló, a 2/4 de 7 de la tarda, i una altra expedició que surt a les 7 i 5 de la tarda de Santa Maria d'Oló i finalitza a les 8 i 20 a Caldes de Montbui, fent parades a l'Estany, Moià i a Sant Feliu de Codines. A més a més, aquesta darrera expedició coordinarà amb la línia Manresa-Avi-nyó.

Els dissabtes feiners es modifica l'horari i el recorregut de l'expedició que sortia de Moià a 1/4 de 6 de la tarda per una a les 6 i 10 minuts, i a més a més aquesta expedició surt a 3/4 de 6 de Santa Maria d'Oló, i fa parada a l'Estany a les 6. També es perllonga el recorregut de l'expedició que surt a 2/4 de 4 des de Barcelona fins a Santa Maria d'Oló, i es modifica l'horari de l'expedició actual de la 1 i 10 minuts que surt de Santa Maria d'Oló, per les 2 de la tarda, de manera que arriba a Barcelona a les 4 de la tarda.

Pel que fa als diumenges i festius, s'ha modificat l'horari i el recorregut de l'expedició que sortia de l'Estany a 2/4 de 2 i s'endarrereix una hora, i a més a més aquesta expedició surt a 1/4 de 3 de Santa Maria d'Oló. També es perllonga el recorregut de l'expedició que surt a 2/4 de 12 des de Barcelona fins a Santa Maria d'Oló.

Així mateix s'afegeixen dues noves expedicions, una des de Moià a les 9 i 40 minuts del vespre per arribar a Caldes de Montbui, i una altra que surt a les 8 del vespre des de Barcelona i que arriba a Moià a les 9 i 40 minuts. Tots aquests canvis ja s'han fet efectius aquest mateix mes.