Sant Vicenç de Castellet treballa per produir mascaretes que ajudin a protegir-se del coronavirus. La iniciativa, sorgida de la Comissió de Gitanes de Sant Vicenç de Castellet, té l’objectiu de confeccionar mascaretes a partir de la coordinació d’un grup de persones voluntàries i empreses del municipi i de la comarca.

El consistori coordina el grup de persones voluntàries i les empreses que també donaran suport a l’elaboració de les mascaretes que es posaran a disposició de les autoritats sanitàries. L’Ajuntament coordinarà la logística amb Protecció Civil per assegurar que cap de les persones voluntàries hagin de sortir de casa seva un cop hagin elaborat les mascaretes.

El municipi intenta donar resposta a la situació d’emergència actual en què sobretot les residències de persones grans i els serveis d’atenció domiciliària tenen un dèficit important de mascaretes i altres materials de prevenció.

Totes les persones que vulguin participar d’aquesta iniciativa solidària poden contactar amb l’Ajuntament a través del correu electrònic mascaretes@ajsvc.cat

Per altra banda, l'Ajuntament recorda a la població la necessitat de rentar-se les mans sovint, guardar les distàncies de seguretat i confinar-se el màxim possible.