El Rebost del Bages ha iniciat una campanya per promoure el consum de productes locals mentre duri la situació de confinament, donant a conèixer diferents productors del territori que reben comandes de manera telemàtica i les reparteixen a domicili.

De moment, hi ha 12 productors que s'han sumat a la iniciativa. Es tracta de Artelac (formatges i altres productes làctics), Abadal (vins), Bosch i Casals (carns i embotits), Cansaladeria Singla (carns i embotits), Celler Cooperatiu d'Artés (vins i queviures), La Pirata (cerveses), Formatges Gavarresa (formatges), Cal Fuster (mel i altres productes apícoles), MengemBages (productes de proximitat), Nutrialiments (precuinats vegetarians), Roch del Bages (olis) i Forn de pa Coma (pa, farines i pastes). És possible que en els propers dies més productors s'afegeixin a la campanya.

La difusió d'aquesta proposta es portarà a terme a través dels canals de la Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, així com a les xarxes socials de Bages Turisme i El Rebost del Bages, on s'anirà publicant quins són els productors que hi participen i com s'hi pot contactar per tal de fer comanda i rebre-la directament a casa.

El Rebost del Bages és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Bages per posar en valor els productes alimentaris de proximitat i promoure'n el seu consum entre els habitants de la comarca. En moments com l'actual, el Rebost vol donar suport als productors locals que continuen treballant per tal de garantir l'abastiment d'aliments a la població. El consum de productes locals és beneficiós per l'economia del territori, pel medi ambient i per la salut de les persones, ja que afavoreix el consum d'aliments de temporada, que arriben al consumidor en el seu millor moment.