Castellgalí disposarà d'un edifici polivalent, que complementarà la que és la principal àrea d'equipaments del municipi. De fet, tot i que ara s'han hagut d'aturar temporalment per la situació d'excepcionalitat que hi ha al país com a conseqüència de l'epidèmia de coronavirus, les obres ja s'han iniciat.

Aquest nou espai estarà ubicat en l'àmbit de la Masia del Pla i s'alçarà just a tocar de l'edifici de les piscines municipals, de manera que es podran complementar, tot i ser espais totalment independents.

El futur equipament disposarà de la planta del vestíbul principal amb el taulell de recepció, amb accés a la sala de comandament i també amb connexió cap a l'accés als vestidors de la piscina i a l'exterior.

En el distribuïdor hi haurà situada l'escala, l'ascensor, dos banys, un magatzem i l'entrada a una sala versàtil per a usos esportius. Aquesta sala es podrà arribar a dividir en tres sales independents.

Dins el solar que s'ha començat a edificar, prèviament no hi havia cap mena de construcció ni instal·lació important que calgués enderrocar o retirar, només una part del paviment exterior de l'edifici de les piscines.

El clavegueram i la resta de xarxes de servei estan situades al car-rer, a la façana principal. En conseqüència no ha calgut la realització de treballs previs especials.

L'obra la va adjudicar l'Ajuntament per procediment obert simplificat a l'empresa Tecnologia de Firmes SA.

El futur edifici polivalent s'afegirà a una àrea molt àmplia d'equipaments, que va des de l'avinguda Montserrat fins a aquest àmbit de la Masia del Pla, on, entre d'altres, hi ha l'edifici de l'ajuntament, l'escola pública de primària Sant Miquel, el camp de futbol, el pavelló i les piscines del municipi.