L'Ajuntament de Súria informa que la Residència Bell Repòs ha de cobrir amb urgència tres vacants d'auxiliar de geriatria. Les persones interessades poden enviar el seu currículum actualitzat amb foto a l'adreça de correu electrònic ofabra@suria.cat, indicant la referència de la vacant que sigui d'interès per a la persona comunicant.

Les característiques d'aquestes tres vacants sónper cobrir diferents torns: Una persona en horari intensiu de 7.30h a 15h, un altre torn de 14h a 21.30h i finalment una altre en horari partit, de 7.30h a 14h i de 18h a 21.30h.

Per altra banda els requisits per optar a les vacants d'aquestes places són els següents: Es demana experiència mínima d'un any, bon tracte amb les persones, amb residència al Bages i finalment que es tingui el grau d'Auxiliar de Clínica o el certificat de professionalitat d'«Atenció Sociosanitària de persones dependents en institucions socials».

S'hi ofereix incorporació immediata, treball a jornada completa i contracte de relleu. Es prega que les persones interessades no es posin en contacte directe amb la Residència Bell Repòs, i que facin arribar el currículum a l'adreça del Servei d'Ocupació de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament.