Santpedor va viure aquest diumenge unes caramelles especials, cantades pels veïns i veïnes des dels balcons i amb l'acompanyament de la ràdio municipal, que va ser l'encarregada d'emetre les campanades de Pasqua i dues cançons.

La crida la va fer l'Ajuntament amb un vídeo publicat i compartit a les xarxes socials recordant a tothom que enguany les campanades de pasqua s'havien de seguir des de la ràdio perquè elles, "com tothom, seguien el confinament a casa". Després del repic de campanes es van emetre les dues peces: la primera, la caramela Nuvolots que ja es cantava al segle XIX i que l'Escola Municipal de Música de Santpedor va enregistrar en un CD pel seu 20è aniversari; la segona, una creació d'un veí del poble que porta per títol Coronamella i que ell mateix va enregistrar en vídeo amb el seu acordió i va penjar a Youtube.

Juntament a aquesta iniciativa, també s'ha dut a terme enguany una campanya per felicitar la Pasqua a la gent gran. S'han recollit una dotzena de vídeos de veïns, més d'una trentena de fotografies de mones, paisatges i bons desitjos i dos dibuixos. El lema de la campanya ha estat amb el hashtag de xarxes socials #SantpedoramblaGentGran.

Tot el material s'ha reenviat a les dues residències, l'Onada i Sant Francesc, durant aquest cap de setmana i avui encara s'envien els bons desitjos que arriben per als avis i àvies de Santpedor. Precisament un dels missatges mès emotius va ser la gravació d'una àvia de 93 anys desitjant bona pasqua a la resta dela gent gran cantant la caramella Nuvolots. També la caramella La Picarola que va enregistrar un veí, una caramella que ballen per questes dates la colla bastonera els Picarols de Santpedor.