07 de maig de 2020
07.05.2020
Regió7

Sant Vicenç aprova taxes de les piscines, en espera del que determini Sanitat

06.05.2020 | 23:39
Sant Vicenç aprova taxes de les piscines, en espera del que determini Sanitat

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet va aprovar en el darrer ple municipal la modificació de les ordenances per a l'ús de les piscines municipals de cara a la temporada d'estiu 2020. Amb aquest tràmit, el consistori ho deixa tot a punt i es mantindrà a l'expectativa de les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries per decidir l'obertura i les condicions de funcionament de les instal·lacions en un estiu que, ara mateix, es dibuixa amb molts interrogants.

Fonts municipals han precisat que les taxes es podran modificar en cas que la temporada sigui més curta o bé estigui condicionada.

L'Ajuntament ha introduït canvis en les taxes «per simplificar les tarifes, reduir-ne moltes i permetre el tràmit electrònic de la taxa». En aquest sentit, s'estableixen un total de quatre trams. El primer, que és de 0 a 2 anys, continuarà sent gratuït. El segon (de 3 a 17 anys) s'ha allargat de dos anys (abans era fins als 15) i l'abonament de temporada passa de 27 a 22 euros. El tercer (de 18 a 59 anys) té una reducció de 45 a 38 euros per a l'abonament. I el quart i últim (per a més grans de 60 anys) es manté amb un preu de 13,50 euros.

Tots els abonaments per a l'ús de les piscines seran individuals, però les persones que acreditin que formen part d'una família nombrosa o monoparental se'ls aplicarà una bonificació del 20% com fins ara.

D'altra banda, s'augmenta lleugerament el preu de les entrades puntuals dels diumenges i festius per regular l'afluència i la capacitat en dates assenyalades i fomentar que el màxim nombre de persones usuàries optin per fer-se l'abonament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20