Cardona va guardar aquest divendres al vespre tres minuts de silenci en record a les víctimes de la Covid-19. L’alcalde, Ferran Estruch, regidors del govern, els portaveus de tots els grups polítics i representants dels cossos d’emergència, es van concentrar davant l’Auntament guardant la distància social pertinent mentre ells, mentre que els veïns podien sumar-se a l’acte des dels balcons de casa seva.

D’aquesta manera el poble va voler retre «el més sentit homenatge» tant a les persones que han mort a conseqüència de l’epidèmia i als seus familiars, com a les que han estat o encara estan contagiades. Així ho va apuntar l’alcalde, Ferran Estruch, a través d’un manifest que va llegir en acabar l’acte, i en què va destacar la situació «complicada» que està deixant aquesta pandèmia al poble i que, malgrat que es tendeix a una certa estabilització, «cal extremar totes les precaucions».

Estruch també va garantir la contribució de l’Ajuntament a la causa, i va recordar que al ple de dijous al vespre es va aprovar un paquet de mesures de 80.000 euros per reactivar l’economia municipal.