12 de maig de 2020
12.05.2020
Regió7

Castellbell destina 50.000 euros a microcrèdits per a comerços, pimes i professionals autònoms

Les partides de Resistents, Vilart i part de la Festa Major també serviran per pal·liar els efectes de la Covid-19

12.05.2020 | 18:50
Castellbell destina 50.000 euros a microcrèdits per a comerços, pimes i professionals autònoms

L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar destinarà una partida de 50.000 euros a ajudar comerços, petites i mitjanes empreses i professionals autònoms davant la situació de crisi actual ocasionada per la Covid-19. Per altra banda, el consistori ha decidit traslladar els pressupostos de Resistents, Vilart i part de la Festa Major a ajudes de 1.000 euros en forma de crèdit a retornar en tres anys sense interès.

Els microcrèdits aniran destinats a les microempreses, pimes, comerços, professionals autònoms i persones físiques i jurídiques amb seu fiscal a Castellbell i el Vilar, les activitats de les quals hagin quedat suspeses per l'estat d'alarma com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. També se'n podran beneficiar en el cas que la seva facturació hagi baixat un 50% o més en relació amb el promig de la facturació del semestre anterior i per la mateixa causa que l'anterior.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Castellbell vol afavorir la reactivació econòmica de l'activitat comercial del municipi. La sol·licitud de les ajudes s'ha de fer a través de la seu electrònica del consistori a la pàgina web www.castellbellielvilar.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2020 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2019/20