L'Ajuntament de Sant Fruitós obrirà dilluns vinent, 1 de juny, el període per sol·licitar els vals d'ajut de 60 euros per a realitzar compres al comerç local. Es podran demanar fins l'11 d'octubre.

Aquesta subvenció, a la qual es destinen 210.000 euros, "permetrà ajudar a les famílies a fer front a les despeses del seu dia dia i alhora potenciar la compra al comerç local que ha hagut de tancar portes degut al confinament", assegura el consistori.

Per tal de poder accedir a aquests ajuts cal:

  • Estar empadronat al municipi de Sant Fruitós de Bages.
  • Complir un requisit de renda (veure detall a les bases de la web municipal).
  • No tenir deutes amb hisenda, la Seguretat Social o l'Ajuntament.

Es podrà demanar una ajuda per domicili (unitat familiar) i caldrà acreditar, mitjançant tiquet-factura de compra, haver realitzat consums en béns o serveis per valor de 120 euros entre el 1 de juny i el 30 de setembre de 2020. Només s'acceptaran els tiquets d'establiments comercials ubicats al municipi amb exclusió de les grans superfícies comercials, cadenes de supermercats i farmàcies.

Les sol·licituds es poden presentar:

  • Telemàticament: a través de la seu electrònica municipal: https://www.santfruitos.cat/seu-electronica.
  • Presencialment: a l'Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) mitjançant cita prèvia concertada per telèfon al 93 878 97 00.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha posat en funcionament el telèfon 938 78 97 02 per a consultes relacionades amb les diferents línies d'ajuts, i recorda que és important llegir les bases penjades al web municipal.