Aquesta setmana comencen els treballs d'adequació de la que serà la nova comissaria de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages i que estarà situada al carrer Eugeni d'Ors, a tocar de la plaça Onze de Setembre.

El consistori preveu que les obres de reforma s'executin en un període d'entre 3 i 4 mesos i assegura que no implicaran afectacions a la via pública de forma permanent tot i que sí que es pot produir alguna afectació temporal que prèviament serà comunicada als veïns.

El canvi d'ubicació de la comissaria es produeix per la necessitat del municipi de disposar d'unes instal·lacions més modernes i operatives ja que les actuals, ubicades a la plaça de la Vila, han quedat obsoletes, assegura l'Ajuntament. El nou local del carrer Eugeni d'Ors s'adequarà i serà operatiu fins que entri en funcionament l'edifici definitiu que es té previst construir al solar que ocupava l'antiga fàbrica Bertran i Serra. Actualment el projecte per a la construcció del nou equipament es troba en fase de redacció.