L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha finalitzat les obres de millora incloses en el Pla de Modernització de Parcs d'Activitat Empresarial.

Les intervencions, que s'han realitzat als polígons Riu D'Or, Casa Nova i Sant Isidre, han consistit en l'adequació i millora de les instal·lacions de clavegueram, la instal·lació d'estacions de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics, la reordenació de la senyalització viària i la recuperació del Camí Ral, creant un accés de vianants a peu i amb bicicleta des del nucli del municipi fins al polígon.

El cost total d'aquests projectes de millora ha estat de 961.556,62 euros, dels quals 671.556,62 euros han estat aportats per la Diputació (69,84%) i la resta per l'Ajuntament (290.000,00 euros, 30,16%).

Aquestes millores tindran impacte a les 144 empreses d'aquests polígons, que ocupen un total de 1.175 treballadors.

L'Ajuntament recorda que aquestes millores permetran assegurar que els serveis bàsics funcionin correctament i milloren serveis per afavorir el creixement de les empreses i la seva competitivitat. Les actuacions executades també incorporen millores eficiència energètica i també aposten per la igualtat d'oportunitats afavorint l'accés i l'aparcament a les persones amb dificultat de mobilitat