El Mas de la Sala de Sallent ha estat guardonat amb el Wedding Awards 2020 dins de la categoria "Banquet". Un gran reconeixement per a aquest professional del sector de les noces que l'acredita com un dels millors proveïdors.

Bodas.net part del grup The Knot Worldwide, líder global en l'àmbit nupcial, ha donat a conèixer el nom dels professionals i les empreses que el 2020 s'han alçat amb un Wedding Award. Ja fa set anys que el principal portal web de les noces va començar a atorgar aquests premis amb l'objectiu de reconèixer l'excel·lència en el servei ofert per les empreses del sector nupcial del nostre país. A més, l'edició del 2020, serà recordada per suposar un reconeixement als milers de professionals que han hagut de demostrar el seu amor per les noces i el treball ben fet més enllà de la celebració. Han hagut de treballar amb canvis d'agenda, suport a les parelles, fer front a mesos buits sense celebracions i gestionar equips en moments de crisis.

Actualment, aquests premis estan basats en les més de 7 milions d'opinions de parelles amb els quals compta el portal. Una important xifra que està en continu augment i que fa que els professionals premiats se sentin molt orgullosos i mantinguin intacta la motivació per a poder mantenir el seu guardó edició rere edició, especialment enguany, on més que mai necessiten mostrar la gran qualitat del treball que duen a terme.

Els Wedding Awards es donen al 5% de les empreses que han obtingut el major nombre d'opinions i les millors qualificacions de cada categoria entre més de 47.000 empreses, tenint també en consideració la qualitat i professionalitat del servei que ofereixen. Per això, el paper més important el tenen les parelles que, amb les seves opinions i després d'haver gaudit dels serveis dels professionals en les seves noces, defineixen qui seran els guanyadors.

Precisament per aquest motiu, aquest guardó s'ha convertit en un referent en el sector i en un segell de garantia per a les parelles que, any rere any, organitzen les seves noces.