El departament de Territori i Sostenibilitat i la Diputació de Barcelona tornen a activar els serveis d'autobús que permeten millorar l'accés amb transport públic sostenible al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, situat a cavall del Bages, el Moianès i el Vallès Occidental.

La posada en servei d'aquestes línies de transport públic pretén facilitar l'accés a tota la població als espais naturals, i millorar la mobilitat en unes zones dels parcs que tenen una elevada afluència de visitants.

En el cas del servei al parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el servei que s'ofereix és d'un bus que permet l'accés des de Terrassa els dissabtes, diumenges i festius. Es disposa d'un bitllet combinat tren+bus, en aquest cas amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquest bus també permet l'accés als municipis de Mura i Talamanca, que tenen un atractiu turístic els caps de setmana.

L'autobús del parc de Sant Llorenç té una freqüència de 7 anades i 7 tornades els dissabtes, diumenges i festius, de les quals tres arribaran fins a Talamanca i Mura. El primer autobús surt de l'estació de Terrassa a 2/4 de 9 del matí i la darrera sortida és des de Talamanca i Coll d'Estenalles a 2/4 de 6 de la tarda.