19 de juny de 2020
19.06.2020
Regió7

Sant Joan aprova la moció a favor del manteniment de les línies de P3 i 1r d'ESO

Els grups municipals reclamen per unanimitat la reducció de les ràtios d'alumnes al departament d'Educació

19.06.2020 | 09:19
Sant Joan aprova la moció a favor del manteniment de les línies de P3 i 1r d'ESO

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha aprovat per unanimitat en el ple celebrat aquest dijous de forma telemàtica reclamar al Departament d'Educació la reducció de les ràtios d'alumnes a primària i secundària i el manteniment de les línies de P3 i 1r d'ESO. Durant el període de preinscripció, el departament va comunicar a l'ajuntament la supressió d'una línia de P3 i una de 1r d'ESO. La moció ha estat promoguda i presentada per Compromís per Sant Joan amb el suport de la resta de grups.

Els grups municipals han aprovat la moció que reclama al Departament d'Educació que es replantegi la decisió i mantingui els grups classe d'educació infantil i secundària. Consideren que, d'aquesta manera, hi haurà unes ràtios més baixes que permetrà adoptar mesures de protecció més efectives arran de la crisi causada per la Covid-19.

Al passat ple del 19 de desembre de 2019 l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada va aprovar per unanimitat la moció presentada per l'equip de govern, Alternativa per Sant Joan i el Partit Socialista de Catalunya, en suport a mantenir les cinc línies de P3 a Sant Joan de Vilatorrada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2021 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya